Ursula von der Leyen anunţă că ultimul test de coronavirus este negativ

  • Ursula von der Leyen anunţă că ultimul său test de coronavirus este negativ
  • Preşedintele CE: "Sunt bucuroasă să transmit că rezultatul celui mai recent test al meu este negativ"
  • Ursula von der Leyen este în autoizolare de o săptămână după contacte cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2
276 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen anunţă că ultimul test de coronavirus este negativ

Ursula von der Leyen anunţă că ultimul test de coronavirus este negativ

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, aflată în izolare de o săptămână după contacte cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2, a anunţat miercuri că cel mai recent test a avut rezultat negativ.

"Sunt bucuroasă să transmit că rezultatul celui mai recent test al meu este negativ. Am făcut ieri testul. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere. Rămâneţi în siguranţă!", a transmis Ursula von der Leyen, miercuri, prin Twitter.

Eric Mamer, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Comisiei Europene, a comunicat că Ursula von der Leyen şi-ar putea relua curând activitatea.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a decis joia trecută să părăsească summitul Uniunii Europene şi să intre în autoizolare deoarece avusese contact cu o persoană diagnosticată cu SARS-CoV-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici