Vaccinul COVID-19 a fost scos din congelatoare şi este pregătit de livrare

  • Trei milioane de doze vor fi livrate initial în America
  • Vaccinurile au fost ambalate în recipiente speciale
  • Personalul medical şi rezidenţii căminelor de bătrâni vor avea prioritate
2412 afișări
Imaginea articolului Vaccinul COVID-19 a fost scos din congelatoare şi este pregătit de livrare

Vaccinul COVID-19 a fost scos din congelatoare şi este pregătit de livrare

Vaccinul COVID-19, pentru utilizare pe scară largă în Statele Unite, a început să fie scos, duminică, dintr-o fabrică de producţie Pfizer din Michigan, cu dozele de vaccin, care vor ajunge în state ziua următoare.

Vaccinurile au fost scoase din congelatoare şi ambalate în recipiente speciale, înainte de a fi distribuite în hub-uri din SUA.

Iniţial, vor fi livrate aproximativ 3 milioane de doze, iar prioritatea vor fi lucrătorii din domeniul sănătăţii şi rezidenţii căminelor de îngrijire medicală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici