Valize pline cu bani din împrumuturi pentru firmele afectate de pandemie, la graniţa britanică

Valize pline cu bani proveniţi din împrumuturi pentru firmele afectate de pandemie, finanţate de contribuabili, au fost confiscate la graniţa britanică, când oamenii încercau să le scoată ilegal din ţară.

1841 afișări
Imaginea articolului Valize pline cu bani din împrumuturi pentru firmele afectate de pandemie, la graniţa britanică

Poliţiştii de frontieră au oprit mai multe persoane pe aeroporturile din Marea Britanie „care transportau sume mari de bani suspectate că provin din împrumuturi pentru firmele afectate de pandemie”, a declarat o sursă din cadrul Ministerului de Interne pentru „The Times”.

Banii au fost folosiţi, de asemenea, pentru a finanţa jocuri de noroc, îmbunătăţiri la domiciliu, maşini şi ceasuri, potrivit ziarului.

Zeci de directori de companii au fost destituiţi după ce au abuzat de sistemul de împrumuturi.

Se estimează că 17 miliarde de lire sterline din cele 47 de miliarde de lire sterline de împrumuturi de tip „bounce-back" nu vor fi niciodată rambursate, iar 4,9 miliarde de lire sterline ar fi fost pierdute din cauza fraudei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici