Varianta Kievului: peste 206.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi de la începutul războiului

Rusia a pierdut 400 de oameni doar în ultima zi, ducând numărul pagubelor din rândurile sale la 206.600 începând din ziua atacului Moscovei asupra Ucrainei, pe 24 februarie.

379 afișări
Imaginea articolului Varianta Kievului: peste 206.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi de la începutul războiului

Varianta Kievului: peste 206.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi de la începutul războiului

Buletinul zilnic al Statului Major al Forţelor Armate Ucrainene, prezentat pe Facebook, raportează cifre care nu pot fi verificate independent.

Potrivit informaţiilor furnizate de armata ucraineană, pierderile ruseşti până în prezent ar fi de 206.600 de oameni, 3.797 de tancuri, 7.456 de vehicule blindate, 3.425 de sisteme de artilerie, 574 de lansatoare de rachete multiple şi 329 de sisteme de apărare antiaeriană.

Potrivit buletinului, forţele ruse ar mai fi pierdut şi 313 avioane, 298 elicoptere, 6.192 vehicule, 18 unităţi navale şi 2.993 drone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici