Varianta Rusiei: De ce nu se opreşte războiul din Ucraina şi de ce au eşuat negocierile de pace

Războiul din Ucraina se duce în ritm susţinut începând din 24 februarie.

1779 afișări
Imaginea articolului Varianta Rusiei: De ce nu se opreşte războiul din Ucraina şi de ce au eşuat negocierile de pace

Varianta Rusiei: De ce nu se opreşte războiul din Ucraina şi de ce au eşuat negocierile

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că lipsa de coerenţă a cererilor Ucrainei încetineşte discuţiile privind încheierea operaţiunilor militare ruse.

„Ieri, partea ucraineană a schimbat din nou ceva. Această inconsecvenţă asupra punctelor fundamentale creează unele dificultăţi în ajungerea la acorduri finale”, a declarat preşedintele rus la o conferinţă de presă, după ce a vizitat un loc de lansare spaţială din Orientul Îndepărtat al Rusiei împreună cu omologul său de la Minsk, Aleksandr Lukaşenko.

Ofensiva Rusiei a început pe 24 februarie, fiind descrisă ca o „operaţiune specială militară”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici