Viaţa revine la normal în California: liber la restaurante

  • California a ridicat majoritatea restricţiilor joi.
  • Guvernatorul statului a marcat relaxarea printr-o vizită.
  • Gavin Newsom a vizitat companiile locale.
137 afișări
Imaginea articolului Viaţa revine la normal în California: liber la restaurante

Viaţa revine la normal în California: liber la restaurante

California a ridicat majoritate restricţiilor în cursul zilei de ieri, aşa că Guvernatorul statului, Gavin Newsom a ieşit la plimbare. Acesta a vizitat localurile din zonă. Newsom s-a oprit în Oakland la Graffiti Pizza pentru a evidenţia sprijinul statului menit să susţină redresarea economică.

GAVIN NEWSOM, guvernatorul statului California:
”Susţinem micii antreprenori care pun totul pe masă, reputaţia lor, finanţele lor, în unele cazuri, finanţele membrilor familiei lor, le pun acolo pentru a-şi sprijini nu numai propriile vise, ci şi pentru a sprijini comunitatea noastră.

Lucrurile au fost profunde, existenţiale. Şi unii oameni nu sunt literalmente aici cu noi. Nu sunt în picioare. Au ieşit din afaceri. Doar nu există nicio modalitate prin care să o facă să funcţioneze”.

Restricţiile privind distanţarea socială, dar şi cele referitoare la numărul de persoane din restaurante, teatre sau muzee au fost eliminate în California.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici