Vicepreşedintele Kamala Harris va efectua o vizită la frontiera dintre SUA şi Mexic

  • Vicepreşedintele american, Kamala Harris, va efectua o vizită la frontiera dintre SUA şi Mexic
  • Separat, fostul preşedinte Donald Trump va vizita frontiera dintre Statele Unite şi Mexic
  • Afluxul de imigranţi este în creştere de la instalarea Administraţiei Joseph Biden
169 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Kamala Harris va efectua o vizită la frontiera dintre SUA şi Mexic

Vicepreşedintele Kamala Harris va efectua o vizită la frontiera dintre SUA şi Mexic

Vicepreşedintele american Kamala Harris va efectua o vizită la frontiera dintre Statele Unite şi Mexic, pe fondul criticilor politicienilor republicani privind situaţia imigraţiei, informează site-ul Politico.com.

Kamala Harris, care a primit din partea preşedintelui Joseph Biden sarcina de a lansa negocieri diplomatice pentru a limita afluxul de imigranţi, ar urma să meargă vineri în oraşul El Paso, situat în statul Texas, au declarat surse oficiale de la Washington.

Kamala Harris va fi însoţită de Alejandro Mayorkas, secretarul american pentru Securitate Internă.

În zona frontierei dintre SUA şi Mexic se va deplasa, separat, şi fostul preşedinte Donald Trump, împreună cu guvernatorul statului Texas, Greg Abbott. Donald Trump a pledat, în campania electorală şi în timpul mandatului de preşedinte, pentru construirea unui zid la frontiera dintre Statele Unite şi Mexic.

Numărul imigranţilor clandestini care ajung la frontiera dintre SUA şi Mexic a crescut de la instalarea Administraţiei Joseph Biden. În luna mai, peste 180.000 de imigranţi au fost arestaţi la frontieră, dintre care 112.000 au fost repatriaţi imediat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici