Victime la Pamplona: Zeci de persoane strivite sau împunse într-o busculadă în timpul cursei cu tauri - FOTO

Zeci de persoane au fost rănite în oraşul spaniol Pamplona, într-o busculadă produsă la intrarea în arenă, la capătul uneia dintre tradiţionalele curse cu tauri, relatează presa spaniolă.

600 afișări
Imaginea articolului Victime la Pamplona: Zeci de persoane strivite sau împunse într-o busculadă în timpul cursei cu tauri - FOTO

Victime la Pamplona: Zeci de persoane strivite sau împunse într-o busculadă în timpul cursei cu tauri - FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Un adolescent spaniol de 19 ani a fost spitalizat în stare foarte gravă, după ce a fost strivit în busculada în care au fost implicaţi oameni şi tauri. Un bărbat de 28 de ani din Irlanda a fost rănit în zona pieptului, dar nu este în pericol vital.

În total, 23 de persoane au fost transportate la spital în urma incidentului. Printre răniţi se numără şi un american în vârstă de 35 de ani.

Busculada a avut loc la intrarea în arenă, în timp ce sute de bărbaţi alergau în faţa taurilor. Zeci de participanţi la cursă au rămas blocaţi la intrarea în arenă din cauza unei porţi care s-a închis brusc din cauza mulţimii.

Astfel, grupul de oameni a rămas blocat, numeroase persoane fiind strivite sau împunse de tauri. Busculada a durat aproximativ două minute.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici