Victorie mică, dar simbolică. Ucraina recucereşte un sat din Luhansk

Ucraina recucereşte un sat din Luhansk, în timp ce Rusia pierde controlul total al regiunii.

583 afișări
Imaginea articolului Victorie mică, dar simbolică. Ucraina recucereşte un sat din Luhansk

Victorie mică, dar simbolică. Ucraina recucereşte un sat din Luhansk

Ucraina a recucerit un sat din apropierea oraşului Lisiciansk din estul ţării, într-o victorie mică, dar simbolică, notează The Guardian.

Victoria înseamnă că Rusia nu mai deţine controlul total asupra regiunii Luhansk, unul dintre obiectivele cheie de război ale lui Vladimir Putin.

Imagini împărtăşite pe Telegram arată soldaţi ucraineni patrulând pe jos pe o stradă distrusă, în timp ce contraofensiva lor continuă să forţeze soldaţii ruşi să fugă din teritoriile ocupate anterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici