VIDEO Au apărut primele imagini cu înmormântarea lui Kadhafi

Primele imagini de la înmormântarea dictatorului libian Muammar Kadhafi au fost difuzate. Fostul conducător al Libiei a fost îngropat pe 25 octombrie, în acelaşi timp cu fiul său, Muatassim, şi cu fostul ministru al apărării din perioada regimului său, Abu Bakr Younis.

3714 afișări
Imaginea articolului VIDEO Au apărut primele imagini cu înmormântarea lui Kadhafi

Au apărut primele imagini cu înmormântarea lui Kadhafi

Imaginile au apărut la televiziunea Al Alaan, cei trei fiind înmormântaţi în localitatea Misrata. Singurii apropiaţi ai dictatorului care au asistat la ceremonia din 25 octombrie sunt vărul şi şoferul lui Kadhafi.

Cei trei reprezentanţi ai regimului autocratic din Libia au fost înmormântaţi într-un loc ţinut secret, aflat în deşertul din ţara condusă până de curând de Muammar Kadhafi.

Dictatorul a murit pe 20 octombrie după ce a fost prins într-un canal de către rebelii care au luptat împotriva trupelor sale, susţinuţi de forţele NATO.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici