VIDEO. Bătaie în faţa unui mall din SUA, în ziua redeschiderii. Incidentul a fost comparat în glumă cu pandemia COVID-19

  • O bătaie între mai multe femei şi un agent de pază a avut loc marţi în parcarea unui mall din SUA
  • Incidentul a fost filmat şi postat pe Twitter, unde a devenit viral
  • Totul s-a petrecut în prima zi după redeschiderea mall-ului, care fusese închis pe fondul pandemiei
1653 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Bătaie în faţa unui mall din SUA, în ziua redeschiderii. Incidentul a fost comparat în glumă cu pandemia COVID-19

VIDEO | Bătaie în faţa unui mall din SUA, în ziua redeschiderii

Apariţia unui video în mediul online a semnalat un incident petrecut marţi în parcarea mall-ului Cumberland din Atlanta, Statele Unite. La luptă au luat parte trei femei şi un bărbat, acesta din urmă fiind un agent de pază angajat al mall-ului.

În imagini apar iniţial doar persoanele menţionate, două dintre femei părând implicate într-un conflict, iar ceilalţi încercând să le despartă. Dinamica grupului se modifică însă, cea de-a treia femeie devenind la rândul ei violentă şi lovind-o în zona capului pe una dintre cele aflate la pământ.

O altă persoană intervine apoi în cadru. Este vorba despre un bărbat care sare în mijlocul bătăii şi o doboară cu o lovitură de picior pe cea de-a treia femeie, care poartă în filmuleţul de 17 secunde un tricou portocaliu. Ulterior, îl împinge pe agentul de pază şi o ridică pe una dintre femeile care se luptau pe asfalt încă de la începutul acestui video.

Persoanele implicate în scandal se împrăştie în parcarea mall-ului, mai multe detalii despre cauza conflictului sau despre ce s-a întâmplat ulterior nefiind cunoscute.

Filmarea care surprinde momentele de violenţă a fost postată pe Twitter marţi noapte şi a ajuns în scurt timp virală pe internet, având la această oră peste 6,2 milioane de vizualizări. 

Era prima zi de la redeschiderea mall-ului, după ce fusese închis din cauza restricţiilor pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Reacţiile oamenilor au fost atât de indignare, cât şi de amuzament, iar imaginile au declanşat deja un val de glume cunoscute în mediul online sub eticheta „Cumberland meme” sau „Cumberland mall fight”. Cineva chiar a făcut o comparaţie între imagini şi modul în care pandemia COVID-19 ne-a „lovit” în 2020: „E rezumatul anului 2020”, a spus utilizatorul Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici