VIDEO Imagini şocante cu copii salvaţi din flăcări în Istanbul

  • Locuitorii din districtul Bayrampaşa din Istanbul au salvat un grup de copii care încercau să iasă din apartamentul cuprins de flăcări.
  • Salvatorii au întins mai multe pături pe care copiii au sărit de la etajul trei, salvându-se.
1371 afișări
Imaginea articolului VIDEO Imagini şocante cu copii salvaţi din flăcări în Istanbul

VIDEO Imagini şocante cu copii salvaţi din flăcări în Istanbul / Foto: Twitter

Locuitorii s-au grăbit să salveze copiii aflaţi la etajul trei al blocului, după ce i-au auzit ţipând la fereastră, pe 24 februarie, potrivit Duvar.
 
„Am auzit ţipete în timp ce lucram. Am văzut copiii la fereastră. Am aşezat mai multe pături. Şi-au salvat viaţa sărind pe pături", a spus Yalçın Koçak, în vârstă de 48 de ani.
 
Şase copii şi doi adulţi au fost spitalizaţi după ce au fost salvaţi dintr-un apartament de la etajul trei, care luase foc din cauza unei explozii a instalaţiei electrice. Vecinii au chemat pompierii şi salvarea la faţa locului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici