VIDEO Imagini spectaculoase din Washington DC. Sute de steaguri luminate au fluturat luni, pe National Mall

  • Sute de steaguri au fluturat luni pe National Mall, în Washington DC.
  • „Câmpul Steagurilor” a fost luminat puternic, pentru un efect spectaculos.
  • Evenimentul marchează viitoarea învestire a preşedintelui ales Joe Biden.
4361 afișări

Peste 191.000 de steaguri au împânzit, noaptea trecută, National Mall din Washington DC. Cu aranjamentul potrivit şi lumina special aleasă, perimetrul s-a transformat într-unul spectaculos, „oferind o imagine a unităţii Americii”, potrivit organizatorilor.

VEZI AICI VIDEO Tensiuni în SUA, în preajma învestirii lui Biden. Noi imagini din timpul asaltului violent asupra Capitoliului

Reprezentanţii Comitetului inaugural prezidenţial, care au organizat totul pentru a marca învestirea preşedintelui ales Joe Biden, susţin că cei 56 de piloni luminoşi simbolizează fiecare stat şi teritoriu al SUA. De altfel, cu o zi înainte de ceremonie, Joe Biden a făcut o trimitere către Dr. Martin Luther King Jr., reamintindu-le oamenilor că numai lumina şi dragostea pot înlătura întunericul şi ura.

Organizatorii au adăugat că în imagine se pot regăsi toţi americanii aflaţi în incapacitatea de a călători la Washington DC pentru a participa la învestire din cauza pandemiei de coronavirus.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici