VIDEO | Imagini tulburătoare din Wuhan. ”Blocaţi” în case din cauza coronavirusului, oamenii au găsit un mod inedit de a se încuraja

Numărul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 81 în China, iar numărul total de cazuri de îmbolnăvire a ajuns la 3.000, a anunţat comisia naţională de sănătate din China.

4189 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Imagini tulburătoare din Wuhan. ”Blocaţi” în case din cauza coronavirusului, oamenii au găsit un mod inedit de a se încuraja
Locuitorii din Wuhan, locul de unde a izbucnit epimedia, sunt cei mai afectaţi de ceea se întâmplă în această perioadă în China. Autorităţile au sugerat oamenilor să se protejeze şi să nu iasă din case şi în sub nicio circumstanţă să nu părăsească oraşul. Totul pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
 
Locuitorii din Wuhan au oferit imagini incredibile. Oamenii au ieşit pe balcoanele apartamentelor şi au început să se încurajeze reciproc. ”Jiayou” este îndemnul care răsună în Wuhan, cuvânt care se traduce prin ”Putem s-o facem”. Este modul prin care chinezii se încurajează reciproc pentru a trece cu bine de această perioadă dificilă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici