VIDEO Incident armat într-un liceu din statul american Texas. Patru persoane au fost rănite. Autorul atacului este un adolescent în vârstă de 18 ani

  • Un incident armat s-a produs, miercuri, într-un liceu din statul american Texas.
  • Agenţii serviciilor de securitate caută atacatorul, afirmă surse locale.
  • UPDATE: Patru persoane au fost rănite în urma incidentului armat produs într-un liceu din Texas.
  • Autorul atacului armat, un adolescent în vârstă de 18 ani, a reuşit să fugă şi este căutat activ de autorităţi.
782 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incident armat într-un liceu din statul american Texas. Patru persoane au fost rănite. Autorul atacului este un adolescent în vârstă de 18 ani

VIDEO Incident armat într-un liceu din statul american Texas. Elevii şi profesorii s-au adăpostit în clase şi birouri

UPDATE. Patru persoane au fost rănite în incidentul armat comis într-un liceu din statul american Texas, iar autorul atacului a reuşit să fugă, fiind căutat activ de agenţii serviciilor de securitate, anunţă autorităţile americane.

Atacul armat a avut loc după o altercaţie între elevi, a declarat Kevin Kolbye, directorul adjunct al Poliţiei din Arlington. Patru persoane au fost rănite în incident, trei fiind spitalizate, a precizat Kevin Kolbye, potrivit postului WTVY4 şi agenţiei Associated Press.

Autorul atacului armat, un adolescent în vârstă de 18 ani, a reuşit să fugă cu o maşină şi este căutat activ de agenţii serviciilor de securitate americane.

Incidentul armat s-a produs în Liceul Timberview din Arlington, orăşel situat la vest de Dallas.

Ştire iniţială. Un incident armat s-a produs, miercuri, într-un liceu din statul american Texas, iar agenţii serviciilor de securitate caută un suspect înarmat, afirmă surse locale.

Focuri de armă au fost semnalate la Liceul Timberview din Arlington, orăşel situat la vest de Dallas, informează postul ABC13.

"Agenţii au fost mobilizaţi pentru un incident armat produs la Liceul Timberview. Verificăm atent incinta unităţii de învăţământ", a comunicat Poliţia locală.

Accesul în liceu este blocat din cauza alertei de securitate, iar elevii şi profesorii s-au adăpostit în clase sau birouri, au transmis autorităţile din districtul texan Mansfield.

Autorităţile încearcă să îl reţină pe autorul atacului şi să afle motivele acestuia.

Conform unor surse citate de postul ABC News, autorul atacului a reuşit să fugă din liceu. Perimetrul este securizat în acest moment, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Mai multe persoane au fost rănite în atac, au afirmat surse medicale citate de presa americană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici