VIDEO Momentul în care o maşină intră în protestatarii adunaţi pe o autostrada din Colorado. Un protestar a fost împuşcat din greşeală

  • Şoferul unui autoturism a fost surpins de camerele de supraveghere cum intră cu viteza în mulţime.
  • Totul s-a întâmplat în oraşul american Aurora, în timpul unui protest.
  • Un protestar a tras în autovehicul rănind din greşeală un alt manifestant.
1588 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul în care o maşină intră în protestatarii adunaţi pe o autostrada din Colorado. Un protestar a fost împuşcat din greşeală

Momentul în care o maşină intră în protestatarii adunaţi pe o autostrada din Colorado. Un protestar a împuşcat din greşeală un alt manifestant

Clipe de coşmar pe o şosea din oraşul american Aurora. Două persoane au fost rănite într-un incident haotic de pe autostrada I-225 din Colorado, scrie RT.

Totul s-a întâmplat în momentul în care o maşină a intrat cu viteză în mulţimea ce mărşăluia pe şosea. În momentul în care şoferul maşinii a început să accelereze spre oameni, un protestatar a scos o armă şi a început să tragă spre autovehicul, însă l-a ratat, iar glonţul a nimerit în piciorul unui alt manifestant.

Sute de oameni au mărşăluit în amintirea unui tânăr de 23 de ani, Elijah McClain, ucis de poliţie anul trecut.

„În timp ce protestatarii mergeau pe I-225, un vehicul a decis să conducă prin mulţime, iar un protestatar a tras cu arma, rănind cel puţin un alt manifestant", a spus într-un tweet, Departamentul de Poliţie Aurora.

Victima a fost transportată la spital fiind în stare stabilă, în timp ce o altă persoană, aparent rănită în acelaşi incident "s-a prezentat cu o rană superficială". Şoferul a fost reţinut, iar poliţia investighează acum şi schimbul de focuri.

Protestatarii continuă să blocheze alte drumuri din alte părţi ale oraşului. Poliţia din Aurora i-a avertizat pe şoferi să caute rute alternative şi să fie precauţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici