(VIDEO) N-a blufat! Liderul cecen şi-a dus băieţii minori să lupte pe frontul ucrainean

Ramzan Ahmatovici Kadîrov a publicat un videoclip pe canalul său, cu el şi copiii săi minori care iau parte la operaţiuni de luptă în Ucraina . În mod ironic, Rusia este unul dintre statele care a ratificat Convenţia ONU cu privire la drepturile copilului. Copiii lui — Akhmat, 16 ani; Eli, 15; iar Adam, 14 ani — au început pregătirea militară „cu mult timp în urmă” după cum declară Şeful Republicii Cecene. „Întotdeauna am crezut că scopul principal al oricărui tată este să insufle evlavie în fiii săi şi să-i înveţe să protejeze familia, oamenii, patria. Dacă vrei pace pregăteşte-te de război! Akhmat, Eli şi Adam sunt gata să-şi folosească abilităţile... Şi nu glumesc. Este timpul să se arate într-o luptă adevărată, iar aceasta este dorinţa lor, doar salut. În curând vor merge în prima linie”.

3098 afișări
Imaginea articolului (VIDEO) N-a blufat!  Liderul cecen şi-a dus băieţii minori să lupte pe frontul ucrainean

Twitter

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici