VIDEO Pedale în loc de mâini! Ce au introdus patronii unui mall pentru a evita infecţia cu noul virus

Un mall din Thailanda a schimbat butoanele lifturilor cu pedale pentru picioare, în efortul de a preveni răspândirea coronavirusului, precum şi de a ajuta la restabilirea normalităţii şi a obţine din nou cumpărătorii.

754 afișări
Imaginea articolului VIDEO Pedale în loc de mâini! Ce au introdus patronii unui mall pentru a evita infecţia cu noul virus

VIDEO Pedale în loc de mâini! Ce au introdus patronii unui mall pentru a evita infecţia cu noul virus

Clienţii din Piaţa Seacon din Bangkok au fost surprinşi şi confuzaţi în această săptămână, atunci când au găsit pedale în faţa ascensoarelor şi în interior, în loc de butoane. Aceştia au felicitat personalul mall-ului pentru noua inovaţie a ce va înlocui folosirea mâinilor, principalul purtător COVID-19, ca fiind o mişcare inteligentă pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, relatează Reuters.

„Au făcut o treabă bună în pregătirea acestui lucru. Mă simt mult mai în siguranţă pentru că ne folosim mâinile pentru a face diverse lucruri tot timpul. Acum că ne putem folosi piciorul pentru a chema liftul, este foarte grozav.”, a spus un client.
 
Thailanda a deschis mallurile şi marile magazine duminică pentru prima dată începând cu luna martie, reprezentând a doua fază de relaxare a măsurilor, deoarece numărul de noi cazuri de coronavirus încetineşte. Au fost confirmate 3.034 de cazuri şi 56 de decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici