VIDEO „Pisica Shinjuku”, felina hiper-realistă care veghează străzile oraşului Tokyo

  • Felina hiper-realistă prinde viaţă pe un ecran LED curbat de 1.664 de metri pătraţi.
  • Potrivit Cross Shinjuku Vision, săptămânal, în jur de 190.000 de persoane trec prin faţa ecranului.
  • În ultimii ani au apărut panouri 3D realiste în mai multe ţări asiatice.
975 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Pisica Shinjuku”, felina hiper-realistă care veghează străzile oraşului Tokyo

SURSĂ: Twitter @cross_s_vision

Un panou publicitar cu o pisică gigantică 3D a apărut pe strada din apropierea celei mai aglomerate gări ale oraşului Tokyo, informează CNN.

Felina hiper-realistă prinde viaţă pe un ecran LED curbat de 1.664 de metri pătraţi. Afişajul cu o rezoluţie 4K arată pisica care veghează deasupra districtului Shinjuku.

Videoclipul cu pisica este difuzat de la 7:00 dimineaţa până la 01:00 noaptea şi se schimbă pe tot parcursul zilei. Pisica se trezeşte de dimineaţă, apoi după-amiază poate fi văzută în picioare, mieunând la trecători. Seara, se întinde şi adoarme cu capul sprijinit pe lăbuţele sale.

Deşi ecranul nu este încă lansat pe piaţă, difuzările de testare au loc de luna trecută, iar oamenii sunt uimiţi de cât de realistă pare felina. 

Pentru cei care nu o pot vizita personal pe „pisica Shinjuku”, o companie a început să transmită live pe Youtube strada unde se află panoul publicitar. Însă, într-un comunicat de presă, proprietarii ecranului au avertizat că efectul 3D poate fi diminuat în funcţie de unghiul de vizualizare.

Potrivit Cross Shinjuku Vision, săptămânal, în jur de 190.000 de persoane trec prin faţa ecranului.

În ultimii ani au apărut panouri 3D realiste în mai multe ţări asiatice. Anul trecut, un val 3D gigantic, proiectat de firma de tehnologie D'strict, a preluat cel mai mare panou digital din Coreea de Sud din cartierul Gangnam din Seul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici