VIDEO Portul Beirut este din nou în flăcări, la doar o lună după explozia devastatoare

Un incendiu violent a fost filmat, joi, în acelaşi port din Liban devastat de o explozie uriaşă în urmă cu o lună.

5403 afișări
Imaginea articolului VIDEO Portul Beirut este din nou în flăcări, la doar o lună după explozia devastatoare

VIDEO Portul din Beirut este din nou în flăcări, la doar o lună după explozia devastatoare

Videoclipurile postate online arată o coloană mare de fum negru care se ridică spre cer peste capitala libaneză. Un magazin de anvelope şi ulei arde joi în portul Beirut, a declarat o sursă militară libaneză, care a transmis că portul este afectat din nou de flăcări, la o lună după explozia devastatoare din port.

Cauza incendiului nu este încă cunoscută.

În imaginile difuzate de televiziuni se pot observa pompieri care încearcă să stingă focul în port, unde depozitele şi silozurile de beton au fost spulberate de explozia din 4 august.

Armata Libanului a declarat că elicopterele sale vor fi folosite pentru a ajuta la stingerea unui incendiu în portul Beirut. Imaginile date de televiziune în direct arătau un elicopter care zboară în zonă, cu un recipient de apă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici