VIDEO Imagini de noapte de la reşedinţa preşedintelui haitian asasinat. Asaltul unui comando înarmat, urmat de focuri de armă

  • Au apărut primele imagini de la asasinarea preşedintelui din Haiti.
  • Preşedintele Jovenel Moise a fost asasinat cu focuri de armă, în noaptea de marţi spre miercuri, în locuinţa prezidenţială.
  • Prima doamnă a fost rănită în atac şi i se acordă îngrijiri medicale.
  • Premierul din Haiti a cerut populaţiei să-şi păstreze calmul.
4428 afișări
Imaginea articolului VIDEO Imagini de noapte de la reşedinţa preşedintelui haitian asasinat. Asaltul unui comando înarmat, urmat de focuri de armă

VIDEO Imagini de noapte de la reşedinţa preşedintelui haitian asasinat. Asaltul unui comando înarmat, urmat de focuri de armă

Au apărut primele imagini de la asasinarea preşedintelui din Haiti, Jovenel Moise, în cartierul Pelerin din Puerto Principe, în reşedinţa prezidenţială.

În imagini se văd mai multe persoane, înarmate, care au ieşit dintr-un SUV alb. Într-un alt videoclip se aud focuri de armă, în timp ce în altul se poate observa cum asasinii pleacă cu un convoi de maşini.

Preşedintele haitian, în vârstă de 53 de ani, a fost asasinat de un comando, în noaptea de marţi spre miercuri, cu focuri de armă. În urma atacului, a fost rănită şi soţia sa, care, în prezent, este spitalizată.

Premierul Claude Joseph a cerut populaţiei să-şi păstreze calmul şi a precizat că poliţia şi armata vor asigura menţinerea ordinii. Acesta a mai afirmat că în grupul de persoane responsabil pentru asasinare se vorbea limba spaniolă.

CITEŞTE ŞI: Preşedintele din Haiti, Jovenel Moise, a fost asasinat „în mod barbar” în timpul nopţii, la reşedinţa sa. Prima doamnă, rănită – VIDEO

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici