VIDEO | Rusia organizează a 75-a aniversare a Zilei Victoriei cu soldaţi chinezi şi indieni

  • 15.000 de soldaţi, peste 200 de unităţi de echipament militar, precum şi 75 de avioane şi elicoptere participă la paradă
  • 105 soldaţi chinezi, participă la parada militară a Zilei Victoriei pentru a demonstra imaginea şi moralul armatei chineze cu alte 12 trupe străine.
  • Ministrul Apărării din India participă la paradă în cadrul unei vizite speciale
4550 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Rusia organizează a 75-a aniversare a Zilei Victoriei cu soldaţi chinezi şi indieni

Rusia organizează a 75-a aniversare a Zilei Victoriei. Soldaţi chinezi participă la festivitate

Rusia organizează azi parada militară de Ziua Victoriei în Piaţa Roşie a Moscovei pentru a comemora 75 de ani de la victoria fostei Uniuni Sovietice în cel de-al Doilea Război Mondial, Marele Război Patriotic, cu 15.000 de soldaţi, peste 200 de unităţi de echipament militar, precum şi 75 de avioane şi elicoptere.

Garda de Onoare Combinată a Armatei de Eliberare a Poporului, care cuprinde 105 soldaţi chinezi, participă la parada militară a Zilei Victoriei pentru a demonstra imaginea şi moralul armatei chineze cu alte 12 trupe străine.

Un contingent militar indian participă la festivitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici