VIDEO Cum s-au antrenat militarii ruşi pentru paradă: Au mers cu tancurile printre turiştii care fac plajă

  • Militarii ruşi au scos blindatele pe plajă printre turiştii care se scăldau.
  • Aceştia s-au antrenat pentru parada navală.
  • Astăzi, Federaţia Rusă sărbătoreşte Ziua Marinei.
2592 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum s-au antrenat militarii ruşi pentru paradă: Au mers cu tancurile printre turiştii care fac plajă

VIDEO Cum s-au antrenat militarii ruşi pentru parada: Au mers cu tancurile printre turiştii care fac plajă

Cum ar fi să te scalzi în valurile mării, iar în acelaşi să treacă blindate pe lângă tine? Asta s-a întâmplat pe o plajă din oraşul Kaspisk, Daghestan. Ce se întâmplă de fapt? Militarii ruşi au decis să se antreneze pentru parada navală de astăzi, indiferent că pe plajă, dar şi în mare se aflau zeci de turişti.

Imaginile au fost publicate pe Twitter, iar autorul clipului a descris momentul astfel: „Cea mai neobişnuită plajă din această săptămână este cea din Kaspiysk. Acolo, chiar printre turişti, militarii s-au antrenat pentru parada navală din 26 iulie. Autovehiculele de luptă blindate tăiau rândurile de oameni care făceau baie în mare” Iar la final, mai în glumă, mai în serios, acesta a scris: ”Tu în Turcia după 6 beri!”

Din imagini se poate observa că oamenii îşi văd de treabă mai departe şi nu par revoltaţi de cele întâmplate, ba din contră, unii au început să facă poze şi să filmeze. Mai supăraţi au fost cei care au comentat tweet-ul: „Nu este nimic fain şi mişto în ceea ce văd. Este un spectacol de tot rahatul cu notă de militarism”, spune un internaut.

Potrivit Ria Novosti, marina rusă marchează 324 de ani de la fondarea sa. La parada principală din Sankt Petersburg participă în mod tradiţional comandantul suprem, preşedintele Vladimir Putin. Peste 40 nave participă la această paradă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici