VIDEO ŞOCANT: O familie din India este luată de apele unei cascade

Trei membri ai unei familii indiene s-au înecat, duminică, în cascada Patalpani, de lângă oraşul Indore, relatează India Today.

854 afișări
Imaginea articolului VIDEO ŞOCANT: O familie din India este luată de apele unei cascade

VIDEO ŞOCANT: O familie din India este luată de apele unei cascade

Potrivit poliţiştilor, familia se afla la un picnic la iarbă verde. Cinci membri ai familiei încercau să traverseze pe celălalt mal, în momentul în care viitura a devenit din ce în ce mai puternică, făcându-i să-şi piardă echilibrul şi să fie luaţi de ape, informează India Today.

Un martor a dat alarma, iar sătenii din împrejurimi au sărit în ajutor. Trei ore mai târziu, două persoane au fost salvate, iar cadavrul unui tânăr a fost recuperat la 8 kilometri depărtare de locul incidentului. Poliţia continuă să caute trupurile neînsufleţite ale altor două persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici