VIDEO Trump a părăsit conferinţa de presă după ce o jurnalistă i-a pus o întrebare "obraznică"

  • Trump a întrerupt abrupt o conferinţă de presă legată de coronavirus după un schimb de replici cu două jurnaliste.
  • Preşedintele SUA a acuzat o femeie jurnalist că a pus o întrebare "obraznică" şi a refuzat să mai răspundă întrebărilor primite
56730 afișări
Imaginea articolului VIDEO Trump a părăsit conferinţa de presă după ce o jurnalistă i-a pus o întrebare "obraznică"

Surs[ foto: Profimedia

Donald Trump a părăsit o conferinţă de presă ce avea ca temă testarea pentru depistarea coronavirusului. El a avut un schimb de replici cu o jurnalistă care l-a întrebat de ce i-a sugerat să întrebe China despre rata de deces. După schimbul acid de replici cu jurnalista de la CNBC, Trump a avut o altă altercaţie cu o jurnalistă de CNN. Imediat după acest moment el a părăsit conferinţa.

Evenimentul a avut loc în cunoscuta Rose Garden unde preşedintele îşi ţine adesea conferinţele.

De la începutul pandemiei Trump a purtat schimburi dure de replici cu jurnalişti prezenţi la conferinţe. Cele două jurnaliste însă par a fi cele ce îl "irită" cel mai mult pe Trump. El a numit nu cu mult timp în urmă CNN "fake news".

Înainte de incident Trump a spus că SUA efectuează 300.000 de teste pe zi şi că numărul va creşte substanţial, dar nu a oferit date care să susţină afirmaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici