VIDEO ”Ultimul tango la Paris”. Marine Le Pen, surprinsă dansând pe melodiile YMCA şi I love rock n' roll, după înfrângerea de la prezidenţiale

Marine Le Pen, candidatul formaţiunii de extremă-dreapta Frontul Naţional, a fost surprinsă, duminică seara, în timp ce dansa pe melodiile YMCA şi I love rock n' roll, după ce a pierdut scrutinul prezidenţial în faţa lui Emmanuel Macron, scrie Daily Mail.

6697 afișări
Imaginea articolului VIDEO ”Ultimul tango la Paris”. Marine Le Pen, surprinsă dansând pe melodiile YMCA şi I love rock n' roll, după înfrângerea de la prezidenţiale

VIDEO ”Ultimul tango la Paris”. Marine Le Pen, surprinsă dansând pe piesele YMCA şi I love rock and roll, după înfrângerea de la prezidenţiale

Marine Le Pen a fost filmată dansând pe melodia "I love rock n' roll” la câteva ore după ce şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Emmanuel Macron în cadrul alegerilor prezidenţiale franceze.

Le Pen, în vârstă de 48 de ani, şi-a demonstrat calităţile artistice şi a arătat tuturor mişcările de dans de-a lungul celebrului cântec al celor de la Joan Jett & the Blackhearts. În clipurile postate online, ea a fost de asemenea văzută dansând pe melodia YMCA a Village People.

Cu doar câteva ore înainte, candidatul Frontului Naţional l-a sunat pe Macron, în vârstă de 39 de ani, să îl felicite pentru victoria sa după ce sondajele au arătat că a primit 66% din voturi.

 

 

Marine Le Pen, candidatul formaţiunii de extremă-dreapta Frontul Naţional, şi-a recunoscut, duminică seară, înfrângerea în scrutinul prezidenţial, câştigat de Emmanuel Macron, salutând însă "rezultatul istoric" înregistrat de partidul său.

"Cetăţenii Franţei au ales un nou preşedinte, optând pentru continuitate", a declarat Marine Le Pen, citată de cotidianul Le Monde.

"Prin acest rezultat istoric şi masiv, francezii au transformat alianţa patrioţilor în principala forţă a opoziţiei. (...) Formaţiunile politice care l-au susţinut pe Emmanuel Macron s-au discreditat singure", a adăugat Marine Le Pen.

"Partidul Frontul Naţional trebuie să se reformeze pentru a fi la înălţimea acestei oportunităţi istorice. Voi propune transformarea mişcării noastre politice şi le cer tuturor patrioţilor să ni se alăture", a spus Marine Le Pen.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici