VIDEO | Un elicopter s-a prăbuşit în statul Minnesota: Trei militari americani au murit

Trei militari au decedat după ce un elicopter utilitar al Gărzii Naţionale s-a prăbuşit pe un câmp din zona centrală a statului american Minnesota, a declarat guvernatorul Tim Walz, potrivit agenţiei AP.

395 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un elicopter s-a prăbuşit în statul Minnesota: Trei militari americani au murit

VIDEO | Un elicopter s-a prăbuşit în statul Minnesota: Trei militari americani au murit

Autorităţile au transmis că au pierdut contactul cu elicopterul la scurt timp după decolare, în cursul unui zbor de test.

 

 

 

Aparatul s-a prăbuşit pe un câmp din zona oraşului St. Cloud, la aproximativ 95 de kilometri de Minneapolis.

Până în acest moment nu au fost comunicate informaţii privind cauzele care au provocat dezastrul aviatic.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
aerian,
accident

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici