VIDEO: Vladimir Putin, „certat” de o femeie în timp ce vizita oraşul său natal, Sankt Petersburg

  • Preşedintele rus Vladimir Putin a fost „certat”, miercuri, de o femeie, în timp ce vizita Sankt Petersburg, oraşul său natal
  • Liderul de la Kremlin a fost întrebat ce salariu are
  • Totodată, femeia l-a întrebat dacă ar putea să trăiască cu 160 de euro pe lună, transmite BBC Russia
4664 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Vladimir Putin, „certat” de o femeie în timp ce vizita oraşul său natal, Sankt Petersburg

Sursa FOTO: Kremlin.ru

În timpul unei vizite în oraşul său natal Sankt Petersburg, Putin a adus o coroană de flori la mormântul unui politician şi a fost imediat înconjurat de oamenii care treceau prin zonă, aceştia filmându-l pe preşedintele Rusiei cu telefoanele lor mobile.

O femeie şi-a făcut loc prin mulţime şi l-a întrebat pe Putin: „Te rog să-mi spui, e posibil să trăieşti cu 10,800 de ruble (160 de euro)?”.

„Cred că e foarte greu”, poate fi auzit spunând Vladimir Putin, în imaginile difuzate de către presa din Rusia.

„Venitul tău este probabil de 800,000 de ruble, îmi imaginez”, a mai spus femeia, informează BBC Russia.

„Pâi da”, a răspuns Putin, după care a adăugat că unii oameni din Rusia câştigă chiar mai mult de atât şi că „preşedintele nu are cel mai mare salariu”. 

„De ce nu rezolvi problemele acestea?”, a continuat femeia să-l întrebe pe Putin.

„Încercăm să le rezolvăm”, a declarat preşedintele Rusiei. 

Mai apoi, femeia l-a rugat pe liderul rus să facă o fotografie alături de ea. 

Putin se afla în Sankt Petersburg pentru a marca 20 de ani de la moartea fostului primar Anatoly Sobchak, un mentor al său. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici