VIDEO | Vremea dă peste cap traficul feroviar, aerian şi rutier, la Frankfurt: Gara centrală a fost închisă, iar vântul puternic ţine avioanele la sol

Furtuni puternice şi ploi torenţiale au perturbat traficul feroviar, aerian şi rutier, marţi după-amiază, în zona oraşului german Frankfurt, informează cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung.

1169 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Vremea dă peste cap traficul feroviar, aerian şi rutier, la Frankfurt: Gara centrală a fost închisă, iar vântul puternic ţine avioanele la sol

VIDEO | Vremea dă peste cap traficul feroviar, aerian şi rutier, la Frankfurt: Gara centrală a fost închisă, iar vântul puternic ţine avioanele la sol (Imagine: aero.de)

Gara centrală din Frankfurt a fost închisă mai mult de jumătate de oră, marţi după-amiază, din cauza ploilor torenţiale.

Numeroase avioane au întârzieri din cauza rafalelor puternice de vânt.

Pompierii au avut 160 de intervenţii din cauza vremii nefavorabile.

Numeroşi copaci au fost doborâţi de vântul puternic, iar multe străzi din Frankfurt au fost inundate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici