Viitoarea regină a Danemarcei l-a întâlnit pe prinţ într-un pub din Sydney la JO de vară din 2000

Mary Donaldson, născută în Australia, care va deveni regină a Danemarcei duminică, atunci când soţul ei, prinţul moştenitor Frederik, va urca pe tron, a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai sofisticate şi bine îmbrăcate persoane din lume. Ea l-a întâlnit pe prinţ într-un pub din Sydney.

1025 afișări
Imaginea articolului Viitoarea regină a Danemarcei l-a întâlnit pe prinţ într-un pub din Sydney la JO de vară din 2000

Viitoarea regină a Danemarcei l-a întâlnit pe prinţ într-un pub din Sydney la JO de vară din 2000

Fostul director de marketing a avut o călătorie lungă din statul insular Tasmania, unde s-a născut, până la reşedinţa regală daneză Amalienborg, urmând chiar şi un curs intensiv de opt săptămâni de ţinută şi etichetă, realizat de un fost model, scrie Reuters.

Donaldson, în prezent Prinţesa Moştenitoare Mary, l-a întâlnit pe prinţ într-un pub din Sydney în timpul Jocurilor Olimpice de vară din 2000, desfăşurate în oraş.

În anul următor, ea a participat la cursul ţinut de Teresa Page, fondatoarea Starmakers, o firmă de dezvoltare personală şi profesională din Sydney.

Participanţii la acest curs, pentru care Donaldson, au plătit 1.200 de dolari australieni (804 dolari), pentru lecţii de „construire a încrederii, prezenţei şi magnetismului” şi de „postură graţioasă”.

Page nu avea nicio idee că Donaldson se întâlnea cu prinţul moştenitor danez atunci când a urmat cursul.

„Mary nu a menţionat acest lucru”, a spus ea.

Donaldson s-a mutat ulterior în Danemarca, unde s-a căsătorit cu prinţul în 2004. Ei au patru copii.

În ajunul Anului Nou, mama lui Frederik, regina Margrethe a II-a, a făcut un anunţ surpriză că va abdica la 14 ianuarie, după 52 de ani pe tron.

„Mă simt foarte, foarte mândră de Prinţesa Mary”, a spus Page. „Efortul şi cererea ei au fost cele care au dus-o acolo”.

Viitoarea regină a fost una dintre cele mai bune eleve ale lui Starmakers, a spus Page.

„Mary era foarte implicată, foarte entuziasmată de cunoştinţe, foarte atentă şi foarte inteligentă. Spunea lucruri care îmi indicau că înţelegea cu adevărat ceea ce o învăţam şi îi plăcea aspectul de dezvoltare personală, având cunoştinţele necesare pentru a se transforma”.

Pub-ul Slip Inn, unde Frederik şi Mary s-au întâlnit, flutură în prezent steagul danez, în timp ce o placă în engleză şi daneză evidenţiază întâlnirea lor.

„Cred că este destul de mişto că îţi poţi întâlni Făt-Frumosul în pub”, a spus trecătorul Ashley Brown, un horticultor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici