Viitorul secretar general NATO a suferit un accident la Istanbul

Anders Fogh Rasmussen, viitorul secretar general al NATO, şi-a dislocat umărul luni dimineaţă la Istanbul, după ce a căzut pe scările unui hotel, potrivit presei daneze, relatează cotidianul Hurriyet în ediţia electronică.

13 afișări
Imaginea articolului Viitorul secretar general NATO a suferit un accident la Istanbul

Viitorul secretar general NATO a suferit un accident la Istanbul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rasmussen, care a demisionat duminică din funcţia de premier ar Danemarcei după ce a fost ales viitor secretar al Alianţei Nord-Altantice, a căzut pe scări şi şi-a dislocat umărul, potrivit agenţiei Ritzau.

Acesta a fost transportat cu ambulanţa la spitalul de urgenţă Taksim, unde medicii i-au aşezat umărul la loc. El s-a întors la hotel câteva ore mai târziu, potrivit aceleiaşi surse.

Danezul, care îi va succeda în funcţie olandezului Jaap de Hoop Scheffer, al cărui mandat va expira la sfârşitul lui iulie, se afla la Istanbul pentru a participa, luni, la al doilea summit al Alianţei Civilizaţiilor, un forum intercultural.

Purtătorul său de cuvânt nu a putut fi contactat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici