Viktor Ianukovici va desemna premierul Ucrainei probabil săptămâna viitoare

Preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, va desemna un premier abia săptămâna viitoare, anunţă liderul grupului parlamentar al Partidului Regiunilor, Oleksandr Efremov.

78 afișări
Imaginea articolului Viktor Ianukovici va desemna premierul Ucrainei probabil săptămâna viitoare

Viktor Ianukovici va desemna premierul Ucrainei probabil săptămâna viitoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele se va putea pronunţa asupra viitorului premier săptămâna viitoare", a precizat Efremov.

Premierul Mikola Azarov a demisionat pe 28 ianuarie, pe fondul gravei crize politice de la Kiev.

Preşedintele Viktor Ianukovici i-a propus la sfârşitul lunii ianuarie funcţia de premier unuia dintre liderii opoziţiei, Arseni Iaţeniuk, dar acesta a refuzat.

"Începând de la demisia primului-ministru, preşedintele are la dispoziţie 60 de zile pentru a desemna viitorul şef al guvernului", a explicat Efremov.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici