Viktor Orbán susţine că Ungaria „este cea mai sigură şi mai stabilă ţară din Europa”

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a declarat, luni, la Veszprém, că Ungaria „este cea mai sigură şi mai stabilă ţară din Europa”, potrivit The Guardian. Totodată, Orbán a ironizat măsurile UE privind statul de drept împotriva Ungariei şi a numit Bruxelles-ul „o parodie rea”.

1520 afișări
Imaginea articolului Viktor Orbán susţine că Ungaria „este cea mai sigură şi mai stabilă ţară din Europa”

Viktor Orbán susţine că Ungaria „este cea mai sigură şi mai stabilă ţară din Europa”

Viktor Orbán s-a aflat la Veszprém pentru a sărbători Revoluţia Maghiară din 1956 şi a susţinut un discurs în care a declarat că Ungaria este cea mai sigură şi mai stabilă ţară din Europa.

Orbán a mai declarat că Ungaria a „apărat” Europa de valul migranţilor şi prima care a sugerat opţiunea păcii înaintea începerii conflictelor militare.

„Ne-am întors în naţiunile europene, iar locul în care Ungaria s-a întors nu este cel de care a fost izolată”, a spus Orbán.

Premierul maghiar a mai declarat că Ungaria vede libertatea într-un mod diferit şi „Gândul de a nu fi om, creştin şi maghiar este ca şi cum ne-ar sfâşia inima”.

Totodată, Orbán a ironizat măsurile UE privind statul de drept împotriva Ungariei şi a numit Bruxelles-ul „o parodie rea”.

Dar, în timp ce Uniunea Sovietică era fără speranţă, UE nu este, a declarat premierul ungar, făcând referire la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici