VIOLENŢELE din EGIPT: Punctul de trecere cu Fâşia Gaza, închis pentru o durată nedeterminată

Egiptul a închis miercuri punctul de terece a frontierei cu Fâşia Gaza pentru o durată nedeterminată, după violenţele provocate de dispersarea sângeroasă a susţinătorilor preşedintelui islamist demis Mohamed Morsi, potrivit unui oficial din domeniul securităţii.

112 afișări
Imaginea articolului VIOLENŢELE din EGIPT: Punctul de trecere cu Fâşia Gaza, închis pentru o durată nedeterminată

VIOLENŢELE din EGIPT: Punctul de trecere cu Fâşia Gaza, închis pentru o durată nedeterminată (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Sute de muncitori palestinieni traversează în fiecare zi punctul de trecere de la Rafah, în Peninsula Sinai, în cele două sensuri. După intervenţia sângeroasă de miercuri a poliţiei şi a armatei împotriva manifestanţilor, la Cairo, şi extinderea violenţelor în întreaga ţara, puterea instaurată de armată a decretat stare de urgenţă şi restricţii de circulaţie într-o mare parte a Egiptului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici