Violenţele din Tripoli s-au soldat cu 62 de morţi în ultimele trei zile

Violenţele din Libia s-au soldat cu 62 de morţi la Tripoli începând de duminică, anunţă organizaţia Human Rights Watch (HRW), citând surse medicale.

17 afișări
Imaginea articolului Violenţele din Tripoli s-au soldat cu 62 de morţi în ultimele trei zile

Violenţele din Tripoli s-au soldat cu 62 de morţi în ultimele trei zile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Medicii din cele două spitale din Tripoli au confirmat că cel puţin 62 de persoane au fost ucise la Tripoli din 20 februarie şi până acum", precizează HRW, subliniind că informaţiile provin doar de la două spitale.

Potrivit altor martori citaţi de HRW, cel puţin 50 de cadavre ale protestatarilor se află în morga Spitalului Abu-Salim. La spitalul central din Tripoli sunt alte 12 cadavre.

Luni dimineaţă, HRW anunţase că bilanţul actelor de reprimare din Libia era de 233 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici