Viscol în nord-estul Statelor Unite

Mai multe state din nord-estul Statelor Unite sunt afectate de viscol, traficul aerian fiind perturbat de vânt şi de căderile masive de zăpadă.

11 afișări
Imaginea articolului Viscol în nord-estul Statelor Unite

Viscol în nord-estul Statelor Unite (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Viscolul afectează în principal statele Ohio, Illinois, Kentucky şi New York, dar şi regiuni din sudul Canadei. Serviciul american de Meteorologie a anunţat că stratul de zăpadă va atinge chiar şi 51 de centimetri.

Aeroportul internaţional din Cleveland a fost închis sâmbătă din cauza viscolului, urmând să fie redeschis duminică.

Şi oraşul Chicago a fost acoperit de un strat mare de zăpadă, temperaturile scăzând la cel mai mic nivel din ultimii ani.

Şi în Canada au fost anulate multe curse aeriene, tot din cauza viscolului, dar Aeroportul internaţional din Toronto rămâne deschis.

Dacă nord-estul Statelor Unite este afectat de viscole şi temperaturi scăzute, în statele sud-estice - Florida, Georgia şi Carolina de Sud - se înregistrează furtuni, ploi torenţiale şi tornade.

Două persoane au murit din cauza tornadelor înregistrate în comitatul Columbia (statul Florida), iar alte patru persoane au murit în accidente rutiere produse din cauza vremii nefavorabile în Ohio, Tennessee şi New York.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici