Vladimir Putin: Militanţii islamişti din Siria migrează în Libia

Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis că este îngrijorat de faptul că militanţii islamişti din provincia Idlib din Siria migrează în Libia, ceea ce duce la deteriorarea situaţiei din Libia, relatează Reuters.

1356 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Militanţii islamişti din Siria migrează în Libia

Vladimir Putin: Militanţii islamişti din Siria migrează în Libia

Declaraţiile preşedintelui rus au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă, după întâlnirea cu prim-ministrul italian Giuseppe Conte, în Roma.

Vladimir Putin a transmis că Administraţia de la Moscova doreşte ca părţile implicate în conflictul din Libia să încheie un acord de încetare a focului.

În urma acestui acord, ar trebui să urmeze negocieri şi să înceapă un proces politic de rezolvare a disputei din Libia, a transmis preşedintele rus.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici