Vladimir Putin s-a pozat cu trupele speciale care l-au apărat în Brazilia

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a pozat în timpul vizitei făcute în această săptămână în Brazilia cu trupele speciale care i-au asigurat protecţia.

6145 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin s-a pozat cu trupele speciale care l-au apărat în Brazilia

Dimitri Smirnov / Twitter

Imaginea cu liderul Rusiei alături de soldaţii de elită care nu au vrut să renunţe la arme a fost publicată pe Twitter de un jurnalist apropiat Kremlinului şi a stârnit reacţii printre ruşi.

Vladimit Putin a efecutat între 13-14 noiembrie o vizită în Brazilia, cu ocazia summit-ului BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, n.r.). 

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la finalul summitului, preşedintele rus a declarat că există riscuri ca tranzitul de gaz natural spre Europa prin Ucraina să se întrerupă iar Moscova ia în considerare încheierea unui acord pe termen scurt cu Kievul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici