Vladimir Voronin a votat pentru un stat european şi prosper

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că a votat pentru viitorul şi dezvoltarea ţării şi pentru binele poporului, adăugând că vor fi dezvoltate relaţiile cu toate ţările, inclusiv Rusia şi România, relatează BASA-press.

12 afișări
Imaginea articolului Vladimir Voronin a votat pentru un stat european şi prosper

Vladimir Voronin a votat pentru un stat european şi prosper (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am votat pentru dezvoltarea ţării mai departe şi pentru a contribui la realizarea cu succes a proceselor de reforme în toată ţara, pentru o Moldovă europeană şi prosperă", a declarat preşedintele.

Vladimir Voronin a mai spus că în continuare vor fi dezvoltate relaţiile cu toate ţările, inclusiv Rusia şi România.

"Relaţiile cu Federaţia Rusă se vor dezvolta normal, mai ales că Moldova deţine în 2009 preşedinţia în CSI", a adăugat Voronin.

Şeful statului s-a arătat convins că trebuie continuată implementarea strategiilor şi programelor naţionale aflate, în prezent, în proces de derulare.

Citeşte şi:

Republica Moldova organizează duminică alegeri legislative

Der Spiegel: Cetăţenii moldoveni speră la reunificarea cu România

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici