Vladimir Voronin deţine 84 de arme înscrise legal pe numele său

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, deţine 84 de arme înscrise legal pe numele său, a declarat, miercuri, ministrul de Interne, Victor Catan, fostul şef de stat aflându-se pe locul al doilea în topul deţinătorilor legali de arme din această ţară.

74 afișări
Imaginea articolului Vladimir Voronin deţine 84 de arme înscrise legal pe numele său

Vladimir Voronin deţine 84 de arme înscrise legal pe numele său (Imagine: Radu Ştefan/Mediafax Foto)

Catan a declarat că jumătate din arme sunt cu ţeavă ghintuită. Voronin îl succede în top pe Adrian Nichifor, omul de afaceri care l-a împuşcat mortal pe fratele comisarului din Nisporeni. Nichifor deţine 119 arme, relatează PRO TV Chişinău.

Catan a mai precizat că una din armele lui Voronin este deţinută ilegal, fiind oferită fostului preşedinte de un minister.

În topul prezentat de ministrul moldovean mai figurează numele directorului companiei de stat "Registru", Vladimir Molojen, cu 30 de arme, fostul ministru de Interne, Gheorghe Papuc, cu 26 de arme, sau fiul fostului preşedinte, Oleg Voronin, care deţine 13 arme.

Victor Catan a furnizat aceste informaţii în cadrul şedintei de miercuri a Executivului moldovean.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici