Voronin: Actele de vandalism au ca scop vărsarea de sânge - VIDEO

Preşedintele R. Moldova Vladimir Voronin a declarat, marţi, că e clar că organizatorii acestor "acte de vandalism" au ca scop vărsarea de sânge că acţiunile lor sunt bine organizate şi bine plătite, "privesc alte forţe" şi că se impune aplicarea unor măsuri.

15 afișări
Imaginea articolului Voronin: Actele de vandalism au ca scop vărsarea de sânge - VIDEO

Voronin: Actele de vandalism au ca scop vărsarea de sânge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Voronin, care s-a adresat şi celor care "sunt îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă la Chişinău", a menţionat că urmează să se analizeze ce măsuri trebuie luate.

"Acum nu putem face concluzii definitive", a spus Vladimir Voronin, adăugând că "a fost plămădit din timp" şi despre fraudarea alegerilor s-a vorbit încă de acum o lună. El a susţinut că în aceeaşi perioadă se vorbea şi despre faptul că după alegeri urmează ceva.

El a califiicat drept acte de vandalism ceea ce se întâmplă la sediul Preşedinţiei şi la Parlamentul din Chişinău, precizând că nişte patrioţi nu ar face aşa ceva.

"Eu, personal, am trecut prin aceste lucruri în 1989. Cel mult, sincer, am crezut că am să depăşesc aceste momente în calitate de preşedinte. Dumneavoastră cunoaşteţi că noi ne-am străduit foarte mult, noi am mai avut în 2002 şase luni de zile forţele între Preşedinţie şi între Parlament şi am avut anumite probleme pe această dimensiune", a spus Voronin.

El a mai spus: "În mod serios, eu credeam că am să depăşesc aceste lucruri personal şi o să fie totul normal".

"Şi regretele noastre că această operaţiune este bine comandată şi organizată. Se vede că este şi bine plătită", a afirmat preşedintele R. Moldova.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte şi:

Violenţe la Chişinău: Zeci de mii de moldoveni cer anularea alegerilor

Proteste la Chişinău - GALERIE FOTO

Boc: România susţine integrarea europeană a R. Moldova, politica internă ţine de suveranitate

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici