Voronin, candidatul PCRM la preşedinţia Parlamentului moldovean

Preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, va fi susţinut de grupul parlamentar al Partidului Comuniştilor pentru funcţia de preşedinte al Parlamentului, relatează Omega în pagina electronică.

12 afișări
Imaginea articolului Voronin, candidatul PCRM la preşedinţia Parlamentului moldovean

Voronin, candidatul PCRM la preşedinţia Parlamentului moldovean

Grupul PCRM din Parlamentul de la Chişinău va fi condus de Maria Postoico, cea care a ocupat funcţia de vicepreşedinte în legislatura precendetă. De asemenea, PCRM îl va propune pe Vladimir Ţurcan în funcţia de vicepreşedinte al noului Parlament.

Decizia a fost aprobată în cadrul şedinţei plenare a Comitetului Central al PCRM.

Potrivit deputatei comuniste Svetlana Popa, citată de Info-Prim Neo, la şedinţa plenară a Partidului Comuniştilor nu a fost discutată candidatura pentru funcţia de preşedinte al ţării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici