Vortexul POLAR/ SUA fac economie la gaz. Companiile GM, Fiat şi Ford opresc producţia din cauza frigului

General Motors a anunţat că va suspenda temporar activitatea a 11 fabrici din Michigan, precum şi a Centrului Warren Tech, după ce furnizorul local de utilităţi a făcut un apel la economisirea gazelor naturale, în contextul temperaturilor extrem de scăzute, relatează Reuters.

1760 afișări
Imaginea articolului Vortexul POLAR/ SUA fac economie la gaz. Companiile GM, Fiat şi Ford opresc producţia din cauza frigului

Vortexul POLAR/ SUA fac economie la gaz. Companiile GM, Fiat şi Ford opresc producţia din cauza frigului

Şi Fiat Chrysler Automobiles a oprit activitatea în două uzine.

Consumers Energy, unitate a CMS Energu Corp a solicitat GM să îşi oprească activitatea, din cauza frigului şi a unui accident la o staţie de compresare.

Într-un mesaj video postat pe Facebook CMS Energy CEO Patricia Poppe a spus că marile companii, printre carre Fiat Chrysler, Ford şi GM au fost de acord să întrerupă producţia. CEO-ul a spus că reducerile marilor companii nu sunt de ajuns şi a recomandat celor 1,8 milioane de clienţi din Michigan să reducă pe cât posibil temperaturile din locuinţe, pentru a proteja spitalele sau maternităţile.

Alerte pentru reducerea consumului de gaze naturale au fost transmise către locuitorii din Michigan şi pe telefoanele mobile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici