Watson şi Schulz salută vestea destrămării grupului ITS din PE

Graham Watson, liderul grupului liberal din PE, şi Martin Schulz, liderul socialiştilor, au salutat destrămarea grupului Identitate, Tradiţie, Suveranitate (ITS) ca urmare a retragerii eurodeputaţilor Partidului România Mare, relatează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Watson şi Schulz salută vestea destrămării grupului ITS din PE

Watson şi Schulz salută vestea destrămării grupului ITS din PE

Potrivit unor surse oficiale, PRM a anunţat joi, printr-un e-mail, destrămarea Grupului ITS pe fondul disensiunilor cu eurodeputata Alessandra Mussolini, care a afirmat că "românii şi-au făcut din infracţionalitate un mod de viaţă".

"În aceste condiţii, PRM nu mai doreşte să aibă nicio relaţie - nici măcar formală - cu Alessandra Mussolini, care îndrăzneşte un asemenea sacrilegiu la adresa poporului român. Inconştienţa acestei femei ... care ne lasă să înţelegem că românii sunt delincvenţi şi comit infracţiuni oribile ... ne aminteşte de bunicul ei, dictatorul fascist Benito Mussolini, şi de unchiul ei Galeazzo Ciano, care a provocat răni grave în istoria poporului nostru", se arată în e-mailul trimis de PRM.

"Este o veste foarte bună pentru Europa", a reacţionat socialistul Martin Schulz la informaţia destrămării grupului de extremă-dreapta.

"Grupul ITS este victima propriei filosofii, care îi descrie pe toţi străinii în acelaşi fel, încurajând declaraţiile xenofobe şi rasiste care nu îşi au locul în Uniunea Europeană", a completat şi Graham Watson, liderul grupului liberal din PE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici