Yassine a mers patru ani pe bicicletă ca să participe la pelerinajul de la Mecca, dar riscă să nu-şi vadă visul împlinit

  • Yassine este din Maroc şi a parcurs drumul spre Arabia Saudită pe bicicletă
  • În timpul călătoriei, care a durat 4 ani, a trecut prin 28 de ţări
  • Yassine a lucrat ca translator, electrician sau mecanic ca să se poată întreţine
366 afișări
Imaginea articolului Yassine a mers patru ani pe bicicletă ca să participe la pelerinajul de la Mecca, dar riscă să nu-şi vadă visul împlinit

Yassine a mers patru ani pe bicicletă ca să participe la pelerinajul de la Mecca

Yassine Ghallam a visat dintotdeauna să ajungă la Mecca. A plecat din Maroc spre Arabia Saudită acum 4 ani pe bicicletă. În timpul călătoriei, el a vizitat 28 de ţări. Ca să câştige bani şi să îşi poată continua călătoria, a acceptat orice mic job care i-a ieşit în cale. A fost translator, electrician şi mecanic.

Acum, din cauza pandemiei, este posibil ca visul lui să nu se poată îndeplini. Nu are voie să participe la pelerinaj din cauza restricţiilor de călătorie impuse de Arabia Saudită.

Mai mulţi saudiţi au făcut donaţii pentru ca Yassine şi familia lui să poată să vină anul viitor.

„Scopul călătoriei mele a fost să vin aici şi să particip la pelerinaj, dar unele ţări africane sunt închise pentru marocani, cum ar fi Algeria. A trebuit să o iau pe altă rută, prin Africa de Sud, trecând prin Africa de Vest şi cea de Est”, a spus Yassine.  

Autor: Marina Dinu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici