YouTube îl blochează pe Donald Trump pentru încă o săptămână

  • YouTube a anunţat marţi că va extinde cu încă o săptămână perioada în care Donald Trump are contul blocat, conform Reuters.
  • În decursul zilei de marţi, cei de la YouTube au anunţat că prelungesc perioada cu încă o săptămână, ”din motive de precauţie şi pentru a preveni eventuale violenţe”, cu ocazia ceremoniei de inaugurare a lui Joe Biden.
  • Activiştii au ameninţat că vor boicota publicitatea pe YouTube dacă nu vor interzice accesul lui Donald Trump pentru totodeauna, la fel cum a procedat Twitter.
478 afișări
Imaginea articolului YouTube îl blochează pe Donald Trump pentru încă o săptămână

YouTube a anunţat marţi că va extinde cu încă o săptămână perioada în care Donald Trump are contul blocat, conform Reuters.

Pe 12 ianuarie, compania care deţine YouTube i-a blocat contul lui Donald Trump pentru o săptămână, după revolta instigată de preşedinte pe 6 ianuarie, la Capitoliu.

În decursul zilei de marţi, cei de la YouTube au anunţat că prelungesc perioada cu încă o săptămână, ”din motive de precauţie şi pentru a preveni eventuale violenţe”, cu ocazia ceremoniei de inaugurare a lui Joe Biden.

Companiile care deţin platformele de social media folosite de Donald Trump au fost trase la răspundere în urma revoltelor de la Capitoliu, din Washington. Reprezentanţii au fost acuzaţi că nu au luat măsuri din timp, ţinând cont că revolta a fost, în principal, discutată şi planificată pe social media, după ce Donald Trump a susţinut vehement că alegerile din 3 noiembrie au fost fraudate.

Activiştii au ameninţat că vor boicota publicitatea pe YouTube dacă nu vor interzice accesul lui Donald Trump pentru totodeauna, la fel cum a procedat Twitter. Facebook, de asemenea, i-a blocat conturile lui Trump pe termen nedeterminat.

Sundar Pichai, CEO Alphabet (deţinător YouTube) şi Google, a declarat săptămâna trecută pentru Reuters că YouTube se comportă cu Trump la fel cum s-ar comporta cu orice alt utilizator. Prin urmare, contul său de YouTube va fi închis definitiv doar dacă va încălca politicile serviciului de trei ori în decurs de 90 de zile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici