Zboruri de la Chişinău spre Moscova, ANULATE de partea rusă fără explicaţii

Două zboruri cu destinaţia şi plecare din Moscova spre Chişinău au fost anulate vineri de partea rusă, care nu a oferit explicaţii pentru această decizie, a anunţat compania Air Moldova, relatează agenţia IPN în pagina electronică.

875 afișări
Imaginea articolului Zboruri de la Chişinău spre Moscova, ANULATE de partea rusă fără explicaţii

Zboruri de la Chişinău spre Moscova, ANULATE de partea rusă fără explicaţii (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Compania Air Moldova anunţă, într-un comunicat, că autorităţile aviatice ale Federaţiei Ruse au informat că nu permit operarea zborului cu câteva ore înainte de decolarea aeronavei, programată pentru ora 07.00. Statul rus nu a oferit explicaţii suplimentare.

În aceste condiţii, compania Air Moldova a fost nevoită să modifice orarul de zbor, prin anularea cursei Chişinău-Moscova, Moscova- Chişinău.

Compania a asigurat că pasagerii vor primi asistenţă şi le va fi resituit integral costul biletelor.

Republica Moldova a semnat vineri Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Adjunctul ministrului rus de Externe, Grigori Karasin, a avertizat, ulterior, că semnarea Acordului de Asociere între Republica Moldova şi UE va avea "consecinţe grave".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici