Zeci de avioane, redirecţionate de la aeroportul Linate, pentru dezamorsarea unui proiectil

Douăzeci şi opt de avioane care urmau să decoleze sau să aterizeze pe aeroportul milanez Linate au fost redirecţionate, duminică, spre aeroportul Malpensa, situat în apropiere, din cauza operaţiunilor de dezamorsare a unei bombe din Al doilea Război Mondial, informează La Repubblica.

19 afișări

Autoritatea aeronautică italiană a decis interzicerea aterizărilor pe aeroportul Linate duminică între orele 8.00 - 11.00 (9.00 - 12.00, ora României) şi 13.00 - 15.00 (14.00 - 16.00, ora României).

Compania Alitalia a anunţat că nu a anulat niciun zbor, dar a transferat 28 de curse aeriene pe aeroportul Malpensa.

Pasagerii tuturor avioanelor afectate au avut posibilitatea schimbării biletelor sau chiar rambursării integrale a preţului călătoriei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici