Zeci de copii, intoxicaţi într-o tabără şcolară din sud-estul Franţei

Aproximativ 50 de copii dintr-un centru de vacanţă din Franţa au prezentat marţi după-amiază simptome de toxiinfecţie alimentară, dar autorităţile franceze nu exclud ipoteza inhalării de monoxid de carbon, informează postul FranceTVInfo.

646 afișări
Imaginea articolului Zeci de copii, intoxicaţi într-o tabără şcolară din sud-estul Franţei

Zeci de copii, intoxicaţi într-o tabără şcolară din sud-estul Franţei (Imagine: Shutterstock)

Alerta a fost lansată marţi seară în centrul de vacanţă montan Toussuire, situat în regiunea Savoie (sud-estul Franţei).

Aproximativ 50 de copii cu vârste de 13, 14 şi 15 ani au prezentat simptome precum diaree şi stări de vomă.

Numeroase ambulanţe şi echipaje ale pompierilor au fost trimise în tabăra şcolară.

Autorităţile investighează două ipoteze: cea a unei toxiinfecţii alimentare şi cea a inhalării de monoxid de carbon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici