Zeci de militari turci ar fi fost ucişi în urma unui atac aerian care a avut loc în Siria

Zeci de militari turci ar fi fost ucişi în urma unui atac aerian în provincia Idlib din Siria, informează The Guardian.

6420 afișări
Imaginea articolului Zeci de militari turci ar fi fost ucişi în urma unui atac aerian care a avut loc în Siria

Sursa foto: Hepta.ro

Surse din armată susţin că zeci de militari turci ar fi fost ucişi joi seara, în urma un raid aerian. O clădire situată în satul Balioun ar fi fost lovită din plin, aceasta fiind folosită drept centru de operaţiuni după ce Turcia a trimis întăriri în zonă pentru a ajuta grupurile de rebeli, la începutul lunii februarie.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anunţat iniţial un bilanţ de 34 de morţi. Rahmi Dogan, guvernatorul provinciei Hatay de la graniţa cu Idlib, a confirmat că cel puţin 22 de militari turci au fost ucişi.

Surse din Turcia au dat vina pe regimul din Siria pentru atac, dar mai multe surse din Idlib, precum şi filmări neverificate care au surprins raidul aerian, sugerează că atacul ar fi fost efectuat de către Forţele Aeriene ale Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici